Voor SmartCV is een technische implementatie van de website op gezet. Door een aantal samenwerkingen is de website ontworpen door een ander bedrijf, zij hebben ook de invulling gegeven aan de teksten. Met die restricties is aan de slag gegaan om SmartCV een succesvol bedrijf te maken. Het draait bij SmartCV allemaal om het helpen van de klant om de juiste keuze te maken. Dit in eerste instantie voor Cv-ketels, later kwamen daar Boiler, Zonnepanelen, airco’s zoneregelingen en hybride ketels bij.

Met de uitbreiding van de website, des te complexer de website, hoe behoud je de core functies. Er is uiteindelijk gekozen om een aantal silo’s aan te maken, zodat de producten netjes bij elkaar staan op merk en model bij een.

Vanuit de wensen van SmartCV is er gekeken naar een oplossing om in twee delen te betalen, zo hebben klanten het vertrouwen dat zij nog een stok achter de deur hebben, juist bij een grote uitgave zoals het aanschaffen van een nieuwe ketel.

Projectdoelen

  • Complexe data verwerken in de juiste ketelkiezer
  • Webshop implementatie
  • Partial Payment
  • Zelf een pakket samenstellen

Ketelkiezer

De ketelkiezer op de website van SmartCV is ontwikkeld om de klant op een goede en snelle manier wegwijs te maken in het aanschaffen van de juiste ketel. De ketelkiezer heeft een vijftal vragen die er uiteindelijk voor zorgen dat op basis van de antwoorden een advies wordt voorgeschoteld, CW3,CW4,CW5 of CW6. Een maat om het volume te meten van de ketel.

Afbeelding van Ketelkiezer | SmartCV

Ketel samen stellen

Nu een ketel is gevonden zijn er nog allerlei zaken waar rekening mee gehouden kan worden, zijn de thermostaten nog up-to-date, hoe zit het met de rook afvoer, is deze al op tijd vervangen, een CO-Melder ook fijn voor de veiligheid, je begrijpt het al, wij hebben een oplossing om deze aan een ketel toe te voegen door middel van verschillende opties toe te voegen aan de ketel.

Bekijk nog eens een project!

Hoe kunnen wij jou helpen?

Lets meet!

Call us or Mail us at Info@hendriks-company.com