Technische implementatie met super vette VR experience. Ruben van Exp-Design had de visie om een website te hebben voor zijn portfolio werk, deze website mocht alles behalve saai zijn, er moet pit in zitten. Voor een aantal project heeft Ruben 360 graden foto’s gemaakt. Deze foto’s zijn het geheim achter de VR-Experiance, vanuit The Hendriks Company is gezocht naar een goede oplossing om deze 360 graden afbeeldingen om te zetten in VR-Experiances. Door rond te kijken en te klikken kun je bewegen door de foto’s heen zo heb je een snelle en toch vette VR-ervaring.

Projectdoelen

  • 360 foto’s en video’s verwerken
  • Snel kunnen schakelen
  • Technische Implementatie
  • Advies opbouw website

Het resultaat wanneer de 360 afbeeldingen in de tool wordt gestopt, je kunt rond kijken door met je muis. in de tool is het mogelijk om verschillende scenens toe te voegen, zo ontstaat het effect dat je door de ruimte heen loopt, neem een kijk je hier onder om een demo te krijgen hoe het er uit kan komen te zien.

Voor Exp-Design zijn verschillende van deze tours gedaan. Zodat je een goede ervaring hebt en er als het ware door heen kan lopen. Neem eens een kijkje op de website van Exp-Design.

Voor Exp-Design waren twee zaken van uiterst belang, namelijk precisie even eens als technisch robuust. De website van Exp-Design heeft deze twee. De precisie zit hem in het tot op de pixel afstemmen van verschillende zaken zoals de afbeeldingen en natuurlijk de rondleidingen op de website. De robuustheid zit hem in dat de website begrepen moest worden door iedereen, of het nu kinderen in een museum zijn of het overtuigen van investeerders. De website is ontwikkeld en gebouwd om dat doel te bereiken.

Bekijk nog eens een project!