The Hendriks company houdt van goede websites die bruikbaar zijn voor de eindgebruiker, van goede grafisch design, mooie foto’s van gave projecten. Wij zijn niets voor niets in brotherly company, samen maken wij mooie en uitdagende ontwerpen. Bekijk ons portfolio werk om te zien wat wij kunnen en neem contact op als er nog geen project tussen staat met de uitdaging die jij hebt.

Wij willen jouw project tot een echt goed einde brengen. Het hele plaatje, van het begin willen wij met je mee denken. Hoe gaat het er uit zien, wat heb je alle maal nodig, van bedrijfskaartjes tot websites tot toffe posters die mensen lokken naar jouw geweldige evenement. Juist door te communiceren willen wij jou goed begrijpen en echt toffe projecten neer zetten. Samen.

Heb jij behoefde aan een volledige huisstijl verandering of juist een implementatie in jou bedrijf. Ga de uitdaging aan en neem contact met ons op.

Maar dan toch waar in zijn anders dan al die andere bedrijven, wij hebben een bijzonder business model, je hebt bij ons vier opties, als allereerst de optie die jij waarschijnlijk bent, gewent, wij maken een offerte en wanneer jij die ondertekend maken we de opdracht. De tweede optie is als volgd, we spreken een maandelijks bedrag af waarmee jij in plaats van in een keer te betalen, naar gespreid betalen over samen afgesproken periode. De derde optie een percentage van de omzet dat betekent dat wij een percentage afspreken van jouw omzet, wij gaan dan ons best doen om de doelen te behalen op ons risico zo ben jij volledige risico vrij.

De laatste optie waar jij voor kan kiezen is dat we een uur tarief afspreken, wij houden keurig onze uren bij en daar krijg jij een factuur van. Mocht er nog vragen zijn neem dan contact met ons op wij praten graag met jou!